|
купувам диваци |
 |

18.05.2015, 00:06 ч.
|
|
купувам диваци
Здравейте.
Пиша ви с предложение, който от вас има проблем с диваците или просто са му в повече, мога да му ги откупувам.
От София съм, така че мога да отговоря само на предложения от региона. Предложението ми е дългосрочно.
Купувам живи и здрави диваци за по 1,00 лв./бр. (без пискалета).
Мога да взимам от минимум 5 бр. на ден (за района на гр. София) до около 100 бр. на месец.
За колегите от Пловдив, Пазарджик и отклонението за Велинград, мога да взимам до 200 дивака на месец, на цена от 0,50 лв./бр.
Моля, който е заинтересован да се свърже с мен на лична.
С уважение,
Павел
|
|

18.05.2015, 19:41 ч.
|
|
Опитен гълъбар
|
|
|
Павка,тия соколи искат ядене брат,искаш да минеш тънка лайсна и да прибереш кинтите.....купувай мръвки от магазина.....ставаш за посмешище....

18.05.2015, 19:45 ч.
|
|
Опитен гълъбар
|
|
|
Цитат:
Първоначално написано от Павел Якимов
Здравейте.
Пиша ви с предложение, който от вас има проблем с диваците или просто са му в повече, мога да му ги откупувам.
От София съм, така че мога да отговоря само на предложения от региона. Предложението ми е дългосрочно.
Купувам живи и здрави диваци за по 1,00 лв./бр. (без пискалета).
Мога да взимам от минимум 5 бр. на ден (за района на гр. София) до около 100 бр. на месец.
За колегите от Пловдив, Пазарджик и отклонението за Велинград, мога да взимам до 200 дивака на месец, на цена от 0,50 лв./бр.
Моля, който е заинтересован да се свърже с мен на лична.
С уважение,
Павел
|
Ето защо соклите нападат яростно гълъбите,соколарите ги учат на това,за съжаление....

18.05.2015, 22:28 ч.
|
|
Майстор гълъбар
|
|
|
Ванка,аз си мислех,че за някой ресторант иска.....
|
|

18.05.2015, 23:02 ч.
|
|
Опитен гълъбар
|
|
|
Много соколари се разграничават от това,да се хранят питомците им с гълъби,но изглежда нашия човек цели точно това,за него е важна личната изгода,а не запазването и увеличението на дадена популация хищници.

19.05.2015, 00:09 ч.
|
|
Майстор гълъбар
|
гр.Панагюрище
|
|
Който соколар замени за 3 дни в месеца съседката получава 50 дивака безплатно! Нищо лично - бизнес !
Последната промяна е направена от NG-Fighter : 19.05.2015 в 00:13 ч..
|
|

19.05.2015, 12:58 ч.
|
|
Ето защо соклите нападат яростно гълъбите,соколарите ги учат на това,за съжаление...
Аз си мислех , че свободно живеещите Ястреби ми нападат гълъбите , пък то какви излиза...Почвам да се оглеждам за някой соколар, който обикаля около гълабарника със сокол в ръка...Това в кръга на шегата...
Колеги не ставайте смешни.В природата на всеки ястреб, сокол и т.н е заложено да ловува на гълаби или други птици.Стои и дебне цял ден да хване нещо, иначе умира.Докато всеки соколар отглежда гълаби за тренировка.Пуска гълаба и след него сокола, ако разчита на случайността, тоес от някъде да се появи някой гълаб е чиста загуба на време.Нищо лично и не съм соколар.
|
|
 |
|
 |

19.05.2015, 20:50 ч.
|
|
Опитен гълъбар
|
|
|
Цитат:
Първоначално написано от pe6o
Ето защо соклите нападат яростно гълъбите,соколарите ги учат на това,за съжаление...
Аз си мислех , че свободно живеещите Ястреби ми нападат гълъбите , пък то какви излиза...Почвам да се оглеждам за някой соколар, който обикаля около гълабарника със сокол в ръка...Това в кръга на шегата...
Колеги не ставайте смешни.В природата на всеки ястреб, сокол и т.н е заложено да ловува на гълаби или други птици.Стои и дебне цял ден да хване нещо, иначе умира.Докато всеки соколар отглежда гълаби за тренировка.Пуска гълаба и след него сокола, ако разчита на случайността, тоес от някъде да се появи някой гълаб е чиста загуба на време.Нищо лично и не съм соколар.
|
И така,тези гълъби са предназначени за храна на соколи,които ще се пускат в природата,а не за любителя соколар!Много хора са единодушни,че веднъж хапне ли гълъб,сокола друго не яде,пристрастява се към лесната плячка,нищо лично,нищо че не си соколар.....
 |

19.05.2015, 20:58 ч.
|
|
Опитен гълъбар
|
|
|
Както и да е,не ми се влиза в безсмислени спорове,дано Якимов си намери гълъбите,по 50 стотинки,да окраде големите пари които му ги дават отвън и да бъде щастлив....хубава работа,ама българска  ....а между другото,ние гълъбарите сме най-полезни за соколарските начинания,ние ги храним безплатно,доброволно и редовно,ние сме благотворителната организация и поне да ни благодари някой,,,,но уви...
Последната промяна е направена от vankata71s : 19.05.2015 в 21:04 ч..
|
|
 |
отговорл |
 |

12.08.2015, 22:14 ч.
|
|
отговорл
Соколи ли??? Трябва само дребни съчми и падат, като презрели круши...
|
|
Правила за писане
|