28.08.2011, 00:24 ч.
|
|
УВАЖАВАМ И ПОДКРЕПЯМ ВСЕКИ КОЛЕГА ЗА КОЙТО ГЪЛЪБАРСТВОТО НЕ Е ЕДИНСТВЕНО БИЗНЕС !!!!
|
|

19.10.2011, 19:46 ч.
|
|
Гълъбарството е нещо невероятно !
|
|

09.11.2011, 20:53 ч.
|
|
един път влезне ли ти перушината никога не излиза
|
|

09.11.2011, 21:06 ч.
|
|
Майстор гълъбар
|
|
|
като влеза при гълъбите забравям за всичко мога да стоя при гълъбите с часове и се успокоявам много при тях  а като ги пусна и чопля семки и теса покраи мен седно съм в рая толкова е красива гледката. Просто те са ми всичко в живота
|
|

09.11.2011, 21:18 ч.
|
|
ако можех и аз да влезна така в гълъбарника и да си ги гледам с часове щях да съм много щастлив 
|
|

10.11.2011, 13:00 ч.
|
|
и аз така мисля колеги аз барзам да си доида от училиште да отида при галабите успокоявам се като сам прия седял сам по цял ден а това бизнеса с галабите сеги е започнал като хоби и си е останалъ трапката в него 
|
|

13.06.2012, 23:51 ч.
|
|
Цитат:
Първоначално написано от snkd
Когато се запознах с жена ми, един приятел ми каза: "Аз жена оставям гълъби не!", а тя ме пита: "И ти ли си на това мнение?", аз казах: "Не ама сега сме женени от 9 години и тя се грижи повече от мен за тях!"
П.С.: В събота ги пуснах сефте и сокола ме наказа два пъти. 
|
И при мен е така, жената се грижи повече за тях от колкото за мен(метафорично казано)  , а по въпросът със сокола , и мен не наказа и ми взе най-хубавите мъжкари от породата " Варненски " ! Болен съм колега 
|
|

23.09.2012, 10:01 ч.
|
|
При тези цени на гълъбите как да си позволя да имам нещо що-годе красиво?Не искам много,просто за декорация.Например-якалии.......Мечта ми е да ги имам,но...............
|
|

29.10.2012, 21:12 ч.
|
|
Цитат:
Първоначално написано от Нени
При тези цени на гълъбите как да си позволя да имам нещо що-годе красиво?Не искам много,просто за декорация.Например-якалии.......Мечта ми е да ги имам,но...............
|
Има е колега  за 70 лв 3 броя , един чифт и един мъжки тек , мисля че беше  )))
|
|

12.06.2015, 16:56 ч.
|
|
Здравейте!
Аз съм нов във форума. Нямам гълъби, но почти всяка обедна почивка вземам бинокъла и наблюдавам градските гълъби, които се къпят и пият вода в река Янтра. Интересно е, че го правят винаги на едно и също място, покрай едни големи камъни. На слънцето, цветовете на перата им изглеждат особено атрактивни.
Това занимание много ме успокоява и зарежда. След половин час гледане през бинокъла, имам чувството, че съм бил цял ден в дивата природа.
Поздрави от Габрово!
|
|
Правила за писане
|