|
ЗА НЕКОРЕКТНИТЕ ТЪРГОВЦИ НА ГЪЛЪБИ |
 |

23.04.2010, 16:01 ч.
|
|
ЗА НЕКОРЕКТНИТЕ ТЪРГОВЦИ НА ГЪЛЪБИ
ЗДРАВЕИТЕ КОЛЕГИ,
Бих искал тук да засегна темата за некоректните търговци които в последните години се навъдиха и в саитовете и по пазарите за гълаби.
Преди време купих чифт кингове, но чифта излязоха два мъжки гълаба, след това купих пак от саита двоика пражки редичи но двоиката излезе 2 женски, от Ловеч от изложбата купих двоика къдрави но и те се оказаха два мъжки, от саита купих чифт салтинети но човека реши да ми продаде 2 женски.
Споделяите и ваще мнения и назоваваите имена ако сте ужилени и вие!
|
|

23.04.2010, 17:34 ч.
|
|
Здрасти колега, напълно те подкрепям мнението,много си прав. Миналата година си купих чифт Чилики от изложбата в град Шумен и женската излезе ялова. Доколкото си спомням продавача беше от гр.Средец (Бургаско) но не се сещам за името му.
|
|

23.04.2010, 18:11 ч.
|
|
И аз ви подкрепям колеги,но може и някой път да стават грешки.Защото има и по-груби женски и по-нежни мъжки.Но някой път си е нарочно!!!
|
|

23.04.2010, 18:46 ч.
|
|
да ти кажа по често е нарочно...! Такива търговци не заслужават да се наричат гълъбари.
|
|

23.04.2010, 21:03 ч.
|
|
мисля че повечето пъти си е нарочно
|
|

23.04.2010, 21:03 ч.
|
|
аз също ви подкрепям ... мойта изтория е малко по различна ама си заслужава дая споделя вече два пати си зимам малки бели китайски чайки мераклия съм да развъждам тази порода ама пустия му късмет и двата пати излизат се мъжки сега имам 4 мъжки и утре ще ходя на изложбата в Стара Загора дано си намеря някоя женска че си ибало мамата 
|
|

23.04.2010, 22:07 ч.
|
|
на мене Дидо от Хасково вместо 2 чифта ми изпрати 1 чифт карабаши, женската излезе ялова.
|
|

23.04.2010, 22:15 ч.
|
|
За определени прекупвачи ли говориме, ами при тях след като не са гледали тези гълъби, а са ги купили от някъде за жълти стотинки е нормално да сбъркат мъжки с женски и обратното...
|
|

23.04.2010, 23:16 ч.
|
|
някои хора за пари всичко могат да направят но те не са истински галабари а само търговци...
|
|

24.04.2010, 10:09 ч.
|
|
Господа галабари нека поне нашето общество бьдем малко по-колегиални!
|
|
Правила за писане
|